Issue#742733: Terrorists attack threat can be solved by closing the custom....

  • True? Brilliant idea right?

    0 Answers

    Sorry, your answer is too short !

  • Issue#950445: Unity - solved: Enemy Ray casting attack issue.

    Hello! The issue I am having is when the enemy attacks he kills the player instantly instead of just for the amount of its damage that I have set (you will see this as hitpoint in script). Code (CSharp):     void Attack ()     {         if (distents < attackDistents && distents < stopingDistents && health > 0) {             animationControl.Play ("Attack");             LookAtPlayer ();               StopCoroutine (DamagingTarget());             StartCoroutine (DamagingTarget());             }... solved: Enemy Ray casting attack issue.

  • Issue#1031455: Unity - [Solved] Custom 2D Light System issue

    Hello everyone, I made a custom 2D light system in Unity and as I don't want everything to be affected by the light I made the lightmap before the actual rendering and apply with a custom shader to specified objects. After this step I bumped into the problem that if it is placed inside the OnPreRender function, it is rendered as a really small image (and upside down) into the RenderTexture(see the attached file). From the looks of it looks like a camera problem, but I could not figure out... [Solved] Custom 2D Light System issue

  • Issue#5194: Android - [SOLVED] Unknown issue with Google Play Services Error

    I am getting a "Unknown issue with Google Play Services Error" when i open Google Apps like Gmail. I recently Unlocked the Bootloader and Rooted my Turbo. I dont see Google Play Services in Play Store to Update. Does anyone have any suggestions for the issue? Thanks in advance.

  • Issue#5969: Playstation - I have solved my issue now I just have a general question for long time ps vita users

    I just have a simple qustion for ps vita users. In your experience have all yiour ps vita card always broken or caused issues with age? Just trying to get general information on this.

  • Issue#17990: Wordcloud custom visual issue/bug?

    I'm having an issue when using the 'Wordcloud' custom visual. If I open a report page that contains the Wordcloud visual and then navigate back to a dashboard that has Card tiles, the card numbers appear tiny. Refreshing the browser returns them to normal, but it is frustrating and spoils the user experience when presenting. This happens on IE11, Chrome & Safari. Anyone else seeing the same?    

  • Issue#34736: Lenovo - Yoga 2 Pro: Crashing issue when closing lid

    Hello, I've been trying to find a solution to an issue that I have been having with my laptop for the last couple of months, I've made a video of the issue to try and explain/show what is happening.  https://www.youtube.com/watch?v=rcPESDAiojM The compute squeals every time I close the lid or press on it. Then it'll crash a couple minutes later. So far I have not been able to find anyone else who is having the same issue, or any sucessful ideas of how to solve it.  Any ideas on what to do to solve it? Thanks! Moria 

  • Issue#35326: Mike issue still not solved?

    I have been having this issue since yesterday. I have looked through the forums and posted on a few to try and find a legitimate solution for this issue. Using WTFast is not a real solution but a work around that we should not have to do to play a game/beta that was pre-ordered. I am just wondering if I have missed something somewhere or if those of us with the Mike issue will just not get to play in the beta. I would just really like to hear something official about this. ( I have done all port forwarding, router/Modem resetting with no results. The odd thing is I can play on my Xbox One in the same house but not on my PC) Using WTFast does allow me to connect but my trial unfortunately expired yesterday (due to MHO) and I am not paying another company to play in beta.

  • Issue#49959: Blackberry - Priv battery and heating issue solved for T-Mobile users

    After scouring the internet and opening tickets with Blackberry I can confirm 100% that the battery drainage and heat issue with the Blackberry Priv for T-Mobile users is due to: The My T-Mobile app.  When you go online you read lots of replies and gets lot of people offering advice (turn your display down, turn off your location, turn off sync, etc, etc). I tried them all.Once I disabled and uninstalled the my tmobile app (I actually deleted all t-mobile apps) the problem was solved. It was like I had a new phone. I highly recommend this for T-Mobile users. Good luck!

  • Issue#54636: Blackberry - PRIV battery heat issue solved

     I spent the better part of 2 hours with bb level 2 tech support. Read this through before you start NetworkTMOBILE OK we had to reset the entire phone Then we updated the standard apps / using playstoreThen updated the OSOS / using TM Then loaded the apps I was using Then updated these /using playstore  We backed up the phone .. Using Super Backup Took some time .. Battery life now awesome including surfing web.. All day plenty battery to go.  I did turn off a lot of the unnecessary features on the MyTmobile app. Shut off all the advertising push ****bleep** * as well and the continuous TM usage notifications. I did leave the security and health monitoring set to 24hrs operational.  I did change the network setting to LTE 4g3g no 2g  I dis turn off the auto connect for wi-fi .. But that's  just me making my phone more secure. I want to control.  This is one way to fix the two issues. Go

  • Issue#62716: Unity - [Solved] Diagonal movement speed issue

    Hello. I am attempting to move my player up, down, left, and right on a 2d plane. However, I was getting what is apparently a common issue where diagonal movement was compounded by 2 different vectors equalling more than 1. The solution, apparently, is to normalize the vectors and then use those normalized vectors to move the object at the end of the function. The problem I am having now is that I can no longer move up or down, it only allows me to move left or right, and I can't figure out... [Solved] Diagonal movement speed issue

  • Issue#63084: Custom Attack Objects not working without valid IDP Signature License

    I have a custom IDP rulebase configured that was running with a demo IDP signature license. The firewall worked as expected until the license expired on 2/1, and after that none of the custom attack objects that I created would log attacks or drop packets as expected. I changed the time/date in the SRX back to within the license dates, and the firewall resumed working correctly. I need to know if this license is necessary or not before I deploy this firewall in the field. Juniper documentation says it is not necessary, but my experience is proving otherwise. Does anyone have any experience with this?   "IDP feature is enabled by default, no license is required. Custom attacks and custom attack groups in IDP policies can also be configured and installed even when a valid license and signature database are not installed on the device." 

  • Issue#70018: Asus - Q Code 99 issue and how I solved it.

    This is my first high endish gaming computer, my old Asus G51 was not playing games on high or even medium well anymore so I decided to upgrade and thats what leads to this post. Here is my setup. VIII Hero Motherboard I5-6600K Gskill 32Gb Ram 4x8 WD 1TB HD 1 DVD Drive CoolerMaster Hyper 212 Fractal R5 Gaming case Evga Supernova 750 PSU XFX R9 390 I installed everything over a full day carefully putting everything in its place and hooking up the correct wires, everything looked amamazing and I was ready for the first boot up. I press the bootup button and it lights up with beautiful fan and MB led lights. It goes through the codes all the way up to Q 99 with the Boot LED lit then the fans slow down and nothing...No display, no beeps, just...nothing. Hmm thats weird. So I try it a few more times and the same issue. I talk to asus support and realize that my RAM is not on the QVL (Although GSKILL says it will work). They say I need to RMA it. I decided to order some QVL Ram and have

  • Issue#80597: EA - Custom Content Issue

    Why won't my custom content download even if I haven't even dowloaded/installed anything?  When I try to install custom content, it says, "The license limit for this product has been reached" and I haven't even installed/downloaded anything yet.  Please tell me what is wrong with my game. Thank you.

  • Issue#87206: Linux - [SOLVED] Pulseaudio and wine (sound issue) on -current

    I am using mostly playonlinux (so all different versions of wine) however i get this problem with both the wine package from slackbuilds, and within playonlinux, when configuring wine (winecfg) and testing the sound. I can hear no sound in any games, or with the test button; this prints out in the terminal: Code: Aerr:module:load_builtin_dll failed to load .so lib for builtin L"winepulse.drv": libjson-c.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory ALSA lib dlmisc.c:254:(snd1_dlobj_cache_get) Cannot open shared library /usr/lib/alsa-lib/libasound_module_pcm_pulse.so ALSA lib dlmisc.c:254:(snd1_dlobj_cache_get) Cannot open shared library /usr/lib/alsa-lib/libasound_module_pcm_pulse.so err:ole:CoInitializeEx Attempt to change threading model of this apartment from multi-threaded to apartment threaded I had recently installed these packages alsa-plugins-compat32-1.1.0-x86_64-2compat32 pulseaudio-compat32-8.0-x86_64-1compat32 , hoping they provide what migh

  • Issue#93249: Hardware - EVGA 980 Ti Hybrid SLI issue after custom loop upgrade and motherboard swap

    What started out as a plan to install a small custom loop to replace my Corsair H110i GT turned into a much bigger project when I decided to incorporate my EVGA 980 Ti Hybrids into the loop as well. I switched from an Asus x99 Deluxe to an Asus Rampage V Extreme, both of which are the USB 3.1 variant. Aside from a motherboard, power supply, case and cooling upgrade, everything else is the same. All said and done, it turned out fantastic with the exception of performance in SLI. When I test/bench the 980 Ti's individually, they perform notably better than they did with the old Hybrid coolers and run much cooler. When I test/bench them in SLI they don't come close to what I achieved in SLI with the stock EVGA Hybrid coolers. There seems to be a bottleneck somewhere as the cards in SLI are holding their overclock nicely, but I get the same scores at stock speeds and overclocked. When I run tests with the cards configured individually, an overclock results in a substantial improvement.

  • Issue#130373: Unity - Custom Terrain Shader Normal Map Issue?!!

    I've been developing a custom terrain shader in Unity. And I've been having problems with my normal maps. Even after hours of fiddling I still haven't fixed it yet. There are 2 noticeable issues: 1. Normal maps don't appear on vertices whose normal points towards the X axis 2. Normals just don't appear "correct", as in they're faint, and don't look as good as standard terrain normals. The following pictures should help illustrate my point: View attachment 174012 Unity's standard... Custom Terrain Shader Normal Map Issue?!!

  • Issue#130944: Ubnt - Block ports until issue is solved?

    I received this abuse message from my internet provider CenturyLink. I have 6 PCs on my home network and have done antivirus/malware scans on all of them but have not come across anything that fits this Pushdo/Cutwail that they mention. Has anyone else had this before, which programs offer me the best chance of finding and cleaning up this malware issue? I have the DSL modem in transparent bridging and a EdgeRouter LITE doing the PPPoE connection and routing. If it is talking about ports 25 and 161 how do I block those ports till I figure out the issue. A little outside the normal EdgeMAX forum, but thanks for the help.(Date in (GMT), IP address, Additional Info)2016-02-13 07:29:22 63.228.XXX.X infection => 'vulnerability', subtype => 'SNMP', protocol => 'udp', sector => 'Communications', port => '161', sourceSummary => 'SNMP Report'2016-02-14 07:23:52 63.228.XXX.X infection => 'vulnerability', subtype => 'SNMP', protocol => 'udp', sector => 'Communic

  • Issue#138570: Autodesk - An issue with Custom linetype thicknesses

    afternoon guys, i'm having some issues with the thickness of a custom linetype between drawings. on our civil standard it comes up as a fine line but when copying the same line over to our sewer standard sheet it changes the thickness of the triangles on the line. i've noticed that this has happened to our other linetypes as well. i've attached wblock our standard and of what has been happening. any assistances would be greatly appreciated as i'm starting to pull my hair out.

  • Issue#139364: Autodesk - Centrifugal Pump Issue - custom pump

    Hi all,  I have a rare pump to model and I cannot it to create it using Create Equipment/horizontal pump dialog box - because of the shape of the pump, it is not posible to set the SI value as minus value. I was trying to model it using create new horizontal pump dialog box, but there is not posible to model a frame and masement of the pump - just the pump and motor body - am I right? Do I have to model it in Inventor or is it posible to create it in plant 3d? Thank you in advance for your help

  • Issue#158293: [PC] Interrupted self-heal in melee attack issue

    Issue: When I am caught during self-heal by some (NPC) melee attacker, his attack usually interrupts my double key tap (assigned to "E" key) and I end with "shoot heal elsewhere" state. I am unable to cancel this state by pressing "E" again or finish the self-heal by "E" double-tap again. How to replicate: Get some NPC on close range, allow him to melee attack and try to self-heal. It should be possible reproduce this issue most of the time. Related suggestion: Please allow the double-tap to work also in "shoot heal (or any other skill) elsewhere" state. It is annoying when this state is triggered by mistake and you must cancel it by pressing the same key and then double-tap this key again. It is usually cost the precious time during the action.

  • Issue#186937: iPhone 4: Is the iPhone 4 proximity sensor issue solved by replacing the sensor?

    Is the well known iPhone 4 proximity sensor issue (unlocking/touching/speaker when calling) solved by replacing the sensor? Or is it a design issue that can't be fixed? ⟐ Answer edited February 26, 2016 at 2:45 pm -0700

  • Issue#187771: Create Custom Menu Item issue

    Well, as the title reads I am having a issue creating a button. All I am trying to do is make a "Powerdown" button. Which I have done but when I leave the settings menu and it reloads, the button is not on the list? I see the other ones I made though. Any help would be great, thanks!

  • Issue#192297: Unity - 2D Hookshot Rotation issue with Raycast (Solved)

    Hi! I'm currently working on a 2D game where the hookshot is one of the main gameplay element/mechanic. The grappling will draw the player toward the end point, a bit like link grappling hook. It's working but it is not precise. There is an issue. The line of the raycast does not have the same angle of the line renderer I'm using as a grappling. I've been looking for what's wrong with this code for a while but can't get my head around it. I'm sure it's a stupid little error that is screwing... 2D Hookshot Rotation issue with Raycast (Solved)

  • Issue#226045: Lenovo - Lenovo vibe x3 battery drain issue not solved in the new update

    A new update s138_160301 after the 317mb s137_160222 update did not solve the battery issue .battery is draining fast as compared to what was when i purchased the phone.Dolby speaker were restored to normal but battery drain issue has not been addresed.Lenovo please work on this too as without a good battery backup flagship phone is reduced to nothing

  • Issue#247489: Radio Control - Shaky FPV video issue SOLVED

    Hey guys, This is my first post on RC Groups and I'm sure I will be properly reprimanded for posting this thread in the wrong location, but I'll learn my way around eventually. I just HAD to post this (Super HAD, you could say;)) because of the frustration I went through trying to solve an issue. If anyone out there is using the Foxeer XAT600M DC5V-22V 600tvl Sony Super HAD CCD FPV Camera (or one of similar construction; I'm sure there are many), and has been having issues with shaky video, I might have a solution for you. I tuned my copter (Hellbender 122, 4s) as best I could and it seemed to fly fine, except for this annoying shakiness in the live fpv video. For a long time, I assumed this was a tuning issue or a motor/prop vibration issue (or a naze rev6 issue). It would present itself more or less with different throttle amounts but was almost always present. The back cover of the camera has two screws (top right corner and bottom left corner) that hold on the cover but also sa

  • Issue#265391: Yamaha RX-A850 / Roku 4 Issue Solved

    Not sure where the best place was to post this. Over the past two weeks I added the following hardware to my system: Yamaha RX-A850, JVC DLA-X550R, and Roku 4. Because the Yamaha accepts 4K input with HDCP 2.2, and my JVC also accepts native 4K input (albeit using their 4K shift technology), I was anxious to try streaming Netflix on the Roku 4. Each time I tried to set up the display to 4K on the Roku I got an error that said basically "Your display does not support HDCP 2.2 content". Since everything in the chain should be HDCP compliant, what the heck was the problem? It turns out, that just before I got the error on the Roku, there was screen with a spinning icon that said "does this display look OK?" or something like that. The problem is, the Roku only gave me 1 second to push the "OK" button. If I did not, then I got the error. So after 4 attempts (!!!) I was able to press the button in time, and now everything is working just great. Down-conve

  • Issue#266078: Ubnt - Custom script issue.

    Hi , I have a script inside persistent , rc.poststart , that call a system command. When I run manully everything work fine , but via rc.poststart no effect. Any suggestions ? Thanks :-)p.s. the scrpt is enable in custom script management

  • Issue#281099: EA - Custom Huttball Stand Issue

    Hello, I just wanted to bring to someone's attention that the Custom Huttball Stand decoration has a cross faction limitation for some reason. I think this might be a bug or an oversight. It a stronghold decoration, so one should be able to throw the ball to anyone in the stronghold. It seems to me that if stronghold access can be cross faction, interactive decorations should be cross faction as well. If it is there as an anti griefing measure, it's unnecessary, even in a publicly listed stronghold. Anyone with a silver or gold key can kick troublesome players entirely. The reason I bring this up at all is because I held an open event for fellow players and found out at the event that the Huttball portion had to be cut entirely. For all of the event aspects I thought to check ahead of time, I didn't think to check if the decoration had faction limitations since opposite faction characters would have had to be invited or holding&nbs

  • Issue#297191: Acer - Predator Sense Software Issue with G6-710 Has not been Solved

    I find it funny that the last two threads are marked solved when after reading Anyone with the issue has really had nothing solved.  I'm sorry but i've been having the same issue   The predator Sense software is not working properly.  The faster and turbo overclock buttons are not doing anything at all, not even changing the numbers in its own window, and i cant get the growl lights on to save my life.  It all worked before the update.  it was that very second i clicked the install button for the update it stopped.  So I find it hard to believe it was windows updates or any other nonsense that's causing issues here.  There has been nothing from Acer - **** or anyone else from Acer that has been remotely helpful in solving this issue.  Simple fact of the matter is People are buying these computers that are suppose to be competing with Dells Alienware in some way (hence the name) but really there is no real competition when you